Reptile

0
Share Button

 

 

 

Zmijolika bića mnogi drevni narodi smatrali su svojim božanstvima. Obožavali su ih i strahovali pred njima.  U raznim teorijama zavjere mi smo tek lutke na koncu drevnih reptila. Vrijeme je da se i upoznamo s njima

U ponovljenom editorialu, uz fotografa ugošćujemo i dvije internacionalne zvijezde, svaku u svojoj domeni. Pred kamerom smo tako ugostili Neu Dune.

Nea slovi i kao internacionalni fotomodel, glumica i profesionalna plesačica, trenutno na radu u idilično sunčanoj Kaliforniji, USA.

Dok je za cjelokupan reptilan izgled našeg modela, zaslužna je Petra Sever, make up umjetnica čiji radovi i umijeće krase brojne naslovnice, pa čak od nedavno i tv reklamu SONY korporacije.
Iako su upravo u isto ovo vrijeme, naše fotografije izašle i u par svjetskih magazina u tiskanom izdanju, mi vam dakle nudimo i sam proces nastajanja.Mada pravi umjetnici, mađioničari svoga zanata rijetko otkrivaju vlastite trikove, uz naš „Reptile“ editorial možete pogledati i Making of video i saznati kako je i nastala maska reptila, popraćena prigodnom glazbom by mr. Skrillex..


 


Photo:  Deyan Barić
Model: Nea Dune
Make up: Petra Sever
Nakit: Sweet Asylum jewelry
Music: Skrillex – Reptile

 

studio_editorial

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo: