Wamp metamorphosis

0
Share Button

Umjesto uobičajenog modnog editorijala, odlučili smo vam predstaviti gotovo magičnu moć šminke.
Točnije magiju šminkerskog zanata. U vrijednim rukama darovite Makeup umjetnice i „djevojka iz susjedstva“ može proći metarmophozu i postati pravi glamurozni wamp!


Pogledajte cijeli postupak WAMP preobražaja!


Modeli i osobe koje se danas smatraju važnim javnim ličnostima, naročito oni pod nazivom „celebrity“, rijetko se toj istoj javnosti predstavljaju bez šminke.
Umjetne obrve, umjetne trepavice, umjetne konture lica, estetski dodaci, implantati ali i mnoštvo Photoshop filtera, čuvaju javne i popularne osobe od osjećaja – običnosti.

Dok se kod nekih radi tek o taštini, mnogima i posao i financijska primanja ovise o uspješnoj manipulaciji dojmom savršene ljepote i takvim predstavljanjem u javnosti.
Poznajemo ih kao modne ikone, ikone stila, dive … uglavnom zato što nemamo prigodu vidjeti ih bez šminke. Čiste, ujutro nakon buđenja ili na početku transformacije.

ff008omi

Ovim modno –šminkerskim editorialom odlučili smo pokazati pravu moć makeup-a i to kroz znalačke i vrijedne ruke makeup umjetnice Nikoline Zaninović Kokotović.
Doris, alternativni modni model, mnogima poznata pod pseudonimom Omerta Fox, nije se sramila krenuti od početka i dopustiti nam da ju vidimo u ranojutarnjem izdanju. Bez frustracija oko pjegica, prištića i ostalih svakodnevnih vizualnih problema rezerviranih za nas obične smrtnike, a koji su celebrityima nedopustivi.

Baš kao što i vješti klesar zna da u svakom komadu mramora leži njegovo potencijalno remek dijelo i Nikolina je svjesna kako iz svakidašnje cure iz susjedstva, svojim znanjem i umijećem može otkriti  i pustiti u javnost pravu glamuroznu Wamp djevojku.

Cijela snaga transformacije još je moćnije vidljivija i u našem foto editorijalu. Dobar make up, dakle osobu ne mijenja samo vizualno i izvana, već i iznutra, gdje se nesigurnost i sramežljivosti automatski i psihički zamjenjuje – samopouzdanjem!www.dominionart.com
model/ Doris Škrlin,
MUAH & style / Nikolina Zaninović Kokotović
photo / Deyan Barić @ DominionArt Magazine

LIKE US ON: https://www.facebook.com/dominionartmag


studio_editorial

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

Blade Runner – Raincoats

Sanjaju li replikanti elektrizirane modne editoriale? Svakako! „More human than human“-naš je moto. I prije nego vas u jednom od narednih članaka bombardiramo filozofijom filmova ...