Fragilis Flos

0
Share Button

Ponovo smo uspjeli okupiti u tim odlične profesionalce u svojim domenama i predstaviti vam novi editorial uz Manic Panic boje i buntovničku kreaciju Hippy Gardena

Gledajuću u nazad na naše prošle editoriale i sav kaos koji nastaje u procesu kreacije, sasvim je sigurno kako je zapravo vrlo teško stvoriti nešto što je naizgled sasvim jednostavno a u isto vrijeme toliko nadrealno fantastično.

Kažemo –naizgled jednostavno, jer stvaranje vizualne jednostavnosti iz kaosa kreativnosti zahtjeva zapravo vrlo mnogo znanja, truda i stručnosti.  A pritom ne mislimo samo na fotografsko znanje i postprodukciju koji se ubrajaju u onu finalnu fazu.

Ovdje dakako mislimo na sve učesnike umjetničkoga procesa koji se pred vama  u konačnici predstavlja kao jedinstveni modni editorial.
Stoga smo i ovaj puta bili neizmjerno sretni kako smo u DominionArt studiju okupili tim besprijekornih profesionalaca.

Hair Artist / Agyness Frozen
Products / Manic Panic
Model/ Doris Škrlin,
MUA / Nikolina Zaninović Kokotović
Photo / Deyan Barić @ DominionArt Magazine
Dress / Hippy Garden

 

Iza osnovne misli vodilje ovog editoriala, stoji frizerska majstorica Alenka Mencej – čiji ste rad mogli na društvenim mrežama prepoznati kako po imenu  Agyness Frozen, ali tako i po frizerskim kreacijama obogačenima neobičnim bojama za kosu pod pokroviteljstvom tvrtke Manic Panic.

Agyness je zaslužna za hipnotičku ljepotu boje koja krasi kosu našeg modela Omerte Fox.
U cijelu priču prividne jednostavnosti, tada stupa Make up umjetnica Nikolina Zaninović Kokotović ,s make up kreacijom koja vješto simulira „nedostatak šminke“ dajući modelu naizgled sasvim prirodan ali varljiv čisti look. Ne želimo vas zbuniti, ali ponekad je manje-više, a ponekad se uz dovoljno znanja i vještine, više tek tvori iluziju predstavljajući se kao naizgled –manje.

I naravno kako bi sve u konačnici dobilo pravilan i pomalo buntovnički glamurozni okvir, s ponosom smo obukli Omertu u Hippy Garden kreaciju.www.dominionart.net

Fragilis Flos –

Hair Artist / Agyness Frozen
Products / Manic Panic
Model/ Omerta Fox
MUA/ Nikolina Zaninović Kokotović
Photo / Deyan Barić @ DominionArt Studio
Dress/ Hippy Garden

LIKE US ON: https://www.facebook.com/dominionartmag


studio_editorial

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo: