Ultraviolet

0
Share Button

Poput snage elektromagnetske radijacije ili sinonima francuske muze Dalija i Varhola, predstavljamo vam našu verziju Ultraviolet – u Gothic pin up, modnom editorijalu

Novim modnim editorialom, odlučili smo napokon preći i na tamnu stranu. Stranu kože i skaja, pin-up i fetiša.

Editorial je i ovaj puta u cijelosti snimljen u DominionArt studiju, a za predstavljanje mračnije strane mode nismo mogli zamisliti ikoga kompetentnijeg od shapeshifting, alternativnog modela Violete.

Villy je inače i stalni suradnik DominionArt magazina. I sama Grafički dizajner i fotograf, ali i vrsni poznavaoc alternativnog modnog izričaja, te je bila potpisana pokoji put kao stilist naših editoriala.
Ne čudi niti činjenica kako njeno lice još uvijek krasi jumbo plakate reklamnih kampanja koje traže alternativne modela goth supkulture za svoje kampanje.

A ukoliko ste primijetili, nama nikad nam nije strano predstavljati vam nove i svježe dizajnere, modne izričaje i uvijek spremno pobjeći od ispraznog, dosadnog i konvencionalnoga.

Kako se radi o Pin up editorialu, strogo se protivimo cenzuriranju ljepote ljudskog tijela.
Naročito nekih dijelova koji bi cenzurirani ili uklonjeni Photoshopom više sugerirali na liječenje malignih bolesti  kod žen,a nego na ljepotu tijela i slobodu izričaja.

Stoga u cijelosti uživajte u našem editoriajlu.@ DominionArt studio

UltraViolet

Model & styling / Violeta
Photo & magic / Deyan Barić @ DominionArt Studio
Outfit / Phazeclothing.com

LIKE US ON: https://www.facebook.com/dominionartmag

 

studio_editorial

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

Ribica protiv Vanzemaljaca

Ljetna kino sezona ugostila je dva potencijalna hita od kojih se očekuje znatna dobit na kino blagajnama unatoč ljetnoj letargiji. Oba filma u sebi kriju ...