Revija Hippy Gardena u MSU

0
Share Button

Već tradicionalno, svoj festival elegancije modna kuća Hippy Garden upriličila nam je kroz impresivnu modnu reviju, ovaj puta u prostorima Muzeja suvremene umjetnosti.

Monokromatska vizura muzeja odlično se uklopila s ovogodišnjim modelima koji su vrhunac elegancije iskazivali u dva osnovna ekstrema, crnom i bijelom tonu.

Djevojke odjevene u nove kreacije Đurđice Vorkapić, promarširale kroz dugačku pistu uz mnoge modne uzvanike, dok je za energičnu atmosferu za vrijeme revije bila zadužena pijanistica Kristina Bjelopavlović Cesar.

Niti ovaj puta ekipa Hippy Gardna nije ništa prepuštala slučaju.
Savršenom organizacijom stopili su prostor MSU-a u matricu ekskluzivnog modnog ugođaja, dajući nam jasno do znanja kako je njihov modni izričaj oduvijek bio, kako visoka moda tako i vrhunska umjetnost.

Uz jasan simbol ekološke svijesti, kao lajtmotiv dominiralo je bijelo drvo na crnoj pozadini.
Sugestija kako i samo moramo pronaći put iz mraka ka pomirljivoj ruci prirode.

Stoga su čak i sjedalice za brojne uzvanike bile napravljene od biorazgradivog, recikliranog kartona, dijeleći s nama kako estetiku tako i ekološku svijest.

Osim ekološke svijesti modni kolektiv Hippy Gardena uvijek je bio osjetljiv i na ekonomsku i društvenu klimu. Tako i ove godine uspješno surađuju s Borovom, uz ustrajni poticaj ovoj kultnoj tvornici, želeći da hrvatski proizvod i dalje ostaje temeljno polazište domicilnog modnog izričaja.

Obuća tako zaokružuje kompletnu kolekciju vodeći se prema glavnim trendovima sezone poput baršunastih čarapa-čizmi iznad koljena, čizmi na vezanje i redizajniranim gumenim čizmama s originalnim printom.

Za frizure modela, niski zalizani rep, zaslužan je  Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković, dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi novi brend make-upa „trend IT UP“, koji se odlično uklopio u cjelokupnu kolekciju s glavnim motivom naglašenih usana modela kroz široki spektar boja, čineći ga nosivim u svim prigodama.

 


Hippy Garden ponovo nam je dao do znanja kako su jedan od vodećih kreatora hrvatske mode, spremni za vremena snažnog urbanog identiteta.
A nama preostaje tek da vas provedemo kroz foto galeriju kako bismo s vama podijelili djelić ukupnog ugođaja:HIPPY GARDEN
16.10.2017. Zagreb- MSU
photo / Deyan Barić @ DominionArt Studio


Trebate li profesionalne fotografije ili video ?

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

TWIN PEAKS, nekad i sad

Dvadeset i pet godina kasnije, jedna od najočekivanijih serija ponovo je na TV ekranima. Međutim dali je to ono što smo očekivali, na što smo navikli ...