Sugar & Spice

0
Share Button

Kako bi dostojno ispratili zlatne boje jeseni, poklanjamo vam bajkoviti modni editorijal.

Prije nego što uskočimo u mračnu depresiju zime, odlučili smo sljedeći modni editorijal posvetiti optimizmu jeseni i doslovno ga pretvoriti u zlato.

U bajkovitom okruženju prirode ugostili smo zlatnu princezu Danijelu Galeković, s zlatnim make upom koji potpisuje  vizažistica Petra Macan.

Danijela također nosi i zlatno ruho, haljinu za koju je zaslužna  dizajnerica Matea Jukić, čiji su modeli osim u Hr fashion shopu u Šibeniku i Začretju dostupni i preko web shopa www.croaticashop.hr.

Haljina je kreirana kako bi pokazala kako bajke još uvijek postoje.  Napravljena je od fine čipke s prosutim kristalićima i postavom od lycre.
Ove haljine dolaze inače dolaze u rozoj i tamno plavoj boji, te se mogu nositi sa ili bez plašta.
A kako su šivane po mjeri, za uobičajeno najvažniji svadbeni dan klijentica koje ih naručuju, mi smo za našu bajkovitu priču izabrali ovu u bojama zlata.

Kako bi upotpunili našu bajkovitu priču, posebna zvijezda bila nam je vrlo strpljiva kobila, sasvim logičnog imena: Sugar and Spice.
Već sama po sebi u zlatnim bojama odlično se uklopila u cijelu bajku, uz pomoć i budno oko trenera Chaxa u idili konjičkog kluba Jarun.

Stoga, oprostimo se zajedno od ove idilične tople jeseni pune zlatnog ljetnog sjaja prije nego zimsko sivlilo dođe pod svoje, uz nadu  kako ćete i vi uživati u našoj galeriju, baš kao što smo i mi snimajući ove fotografije: 

Sugar and spice
Model: Danijela Galeković
Dress: Matea Jukić @croatica
MUA: Petra Macan
Photo ‘n’ magic: Deyan Barić @ DominionArt studio
Horsy: Sugar and spice @ Chax Horsemanship


Trebate li profesionalne fotografije ili video ?

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

Obnovljeni park Grič

Grad Zagreb postao je bogatiji za još jedno iznimno mjesto, novoobnovljeni park Grič. Nakon dugotrajnih i iscrpnih arheoloških iskapanja, te šest miliona kuna kasnije, nekadašnji ...