Space oddity

0
Share Button

S blještavila modnih pista, vodimo vas hrabro u svemirsku avanturu … where no one has gone before

Pratite li redovno naše modne editorijale, možda ste već primijetili kako uz svaki editorijal, uz puno rada i pažnje želimo vizualno otići dalje, puno dalje od ispraznih modnih fotografija koje možete obično naći časopisima i medijima.

Pričanje priče i umjetnost iznad sirovog komercijalizma, važna nam je misao vodilja. Samim time što si upravo to kao nezavisni medij možemo i dozvoliti.
Stoga nastojimo da svaki novi editorijal bude izazov sam po sebi i da vam pritom pokažemo svo svoje znanje, strast i umijeće.

Kreirajući zajedno vizualne poslastice uz tehničko savršenstvo koje dugujemo cijelom timu, ali i našim iznimnim gostima, modelima i dakako dizajnerima.

Ovaj put, čast nam je prikazati vam kolekciju uistinu talentirane dizajnerice Tatjane Pereković.
Tatjanine bezvremenske kreacije, iza nazva Tatya, već ste možda i mogli primijetiti na našim fotografijama i modelima.
Recimo, na fotografijama studijskih testiranja fotografske opreme.

Važnom segmentu gdje također ne želimo ništa prepustiti slučaju, pa nam je vizualnost svakog detalja također bitna.

Stoga Vam napokon predstavljamo modni editorijal potpuno posvećen Tatjaninom dizajnu.
A povod nije nimalo beznačajan, pošto je upravo zaživjela i Internet stranica ove darovite dizajnerice.

Dakle, napokon adresi https://tatyadesign.com/ možete pratiti ubrzan rast sadržaja i pronaći još mnoštvo modne inspiracije, svjedočiti impresivnom artističkom preobražaju skica i crteža u impresivne modne predmete i na kraju naručiti  za sebe nešto iz njena web shopa.

Kako bi ovoj vizualnoj priči dali jedinstvenu egzotičnu punoću, imali smo čast kao modela ugostiti prelijepu tamnoputu Zagrepčanku Annabell Sutton.
Anabell nam je pružila onaj pravi i traženi girl power moment.
Toliko jedinstveno ženstvena i ranjiva na početku priče, gdje se uz tople tonove sunca udaljujemo od matične planete, koliko snažna i odlučna u plavičastoj praznini svemira na putu u nepoznato.

Upravo dominantna neustrašivost, ono je što smo htjeli prikazati. U haljinama Tatya designa, svaka žena je heroina za sebe.
Suverena i neustrašiva. Nikako „damsel in distress.
I sasvim je sigurno da nam je Sigourney Weaver kao inteligentna i neustrašiva Lt. Ripley ovdje bila uzor.
A hrabrost na putu u nepoznato naš je –„Light motive”. Uostalom nema mjesta za strah jer  ionako…

In space no one can hear you scream!

Kako bi svaki detalj bio pokriven i ovaj put se iskazao naš tim. Čarobnjak za kosu Svilana Zdelar potrudila se oko višefaznosti i geneze frizure, te modnih dodataka.
Bogatstvo i samouvjerenosti s kojom napuštamo rodnu planetu, uskoro ustupa mjesto steasnoj realnosti mraka, neizvjesnog i nepoznatog nam svemirskog prostranstva, a idilu kozmičkih panorama smjenjuje klaustrofobija skučenosti svemirskog broda…

Tako i majstorski make up koji potpisuje Dino Baksa slijedi genezu, od ženstvenosti do neustrašive intergalaktičke heroine.
Dajući Annabell akcijski integritet s kojim može biti ravnopravna svakom muškarcu, a da pritom ne žrtvuje svoju žensku privlačnost.

Fotografiju i ambijentalnu magiju i ovaj puta potpisuje Deyan Barić, a mi se nadamo kako ćete iznova uživati u našem editorijalu, barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ovu neustrašivu modnu priču u DominionArt studiju.Model: Annabell Sutton
Hair:  Silvana Zdelar
MUA: Dino Baksa
Design: – Tatya Design
Photo:  Deyan Barić @ DominionArt


Trebate li profesionalne fotografije ili video ?

 

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

Zdravlje zglobova

Tjelesna aktivnost uz zdravu prehranu definicija je zdravog i pravilnog življenja. Kao  aktivna sportašica bez iste ne mogu zamisliti svoj život. No, ukoliko izađemo iz ...