Hippy Garden editorial

0
Share Button

Mistika monokromatskog izričaja u bezvremenskoj eleganciji Hippy Gardena otvara novo sezonu modnih foto editoriala.

Nakon vrlo uzbudljive modne, ali i sudeći po našim editorialima, fotografski vrlo plodne protekle godine, vrijeme je da nastavimo u istom tonu.

Uz lagano ali i doslovno zagrijavanje, čekajući da polarne hladnoće popuste kako bi u svome studiju, ali i pred vama ugostili nova vrijedna dizajnerska imena i zanimljive modele, odlučili smo modno-editorialnu sezonu započeti poslasticom za sve modne sladokusce.

Paralelno s najavom Đurđice Vorkapić o novoj proljetnoj kolekciji, prisjetiti ćemo se posljednje velike revije Hippy Garden brenda održane u Muzeju suvremene umjetnosti.

Atmosferu s revije u MSU, od proteklog listopada možete pogledati OVDJE,
a mi vam donosimo galeriju najzanimljivijih modela monokromatske otmjenosti Hippy Gardena.

Hippy Garden  kao jedan od vodećih kreatora hrvatske mode, ustrajno kombinira svoj izražaj uz moderni nacionalni identitet, ali i ekološku i socijalnu svjesnost.

Obuća koja zaokružuje kompletnu kolekciju vodeći se prema glavnim trendovima sezone poput baršunastih čarapa-čizmi iznad koljena, čizmi na vezanje upotpunjena je i redizajniranim gumenim čizmama s originalnim printom.

Čizme su nastale kao plod dugogodišnje i uspješne suradnje, te ustrajnog poticaja Hippy Gardena kultnoj domaćoj tvornici Borovo.

Kako slika ipak govori više od tisuću riječi, prepuštamo vas našoj foto galeriji:

 
 

Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

4K video i sav taj Jazz

Uz Panasonicov GH4, 4K video je postao dostupan svima, njime smo snimili ULTRA HD video kojeg možete pogledati čak i pri velikoj 4K rezoluciji S obzirom da ...