Lady and the bird

0
Share Button

A sada, nešto potpuno drugačije. Vrijeme je da modi pridodamo dozu nadrealizma!

Kao što smo vam i obećali, pred nama je još jedan neuobičajeni modni editorijal.
Međutim ne radi se o odjevnim predmetima koje ćete moći nositi u svakodnevnom životu, ali se svakako radi o kolekciji koja plijeni pažnju, ali osvaja i nagrade.

Iza ove kolekcije stoji kultna zagrebačka dizajnerica Tajana Štasni, mnogima poznata i kao „Aždaja“ i donedavno sa svojim butikom, nezaobilazna stanica za sve modne ljubitelje goth supkulture, ali definitivno i najutjecajnija domaća cosplayer-ica.

Dakle za razliku od svih curica koje svoje obnažene fotografije stavljaju po „instaću“, tek za Tajanu možemo reći da je uistinu prava „influenserica“ na ovim prostorima.

Sve nadrealne kreacije možete naručiti i na BrocadeBudoir

Stoga ne čudi kako je i kolekcija koju vam u ovom slučaju predstavljamo, pod imenom „Lady and the bird„ osvojila prvu nagradu na Bestiarumu.

Ispod kostima nalaze se odlično uživljeni u uloge: Anja Andrijević i Matija Peček, a editorijal je snimljen, naravno u DominionArt studiju.

 

 Lady and the bird
Design: Tajana Štasni
Models: Anja Andrijević,  Matija Peček,
Photo & Magic: Deyan Baric
(c) 2018. @ DominionArt.net


Share Button

About author

No comments

Preporučujemo:

Hippy Garden editorial

Mistika monokromatskog izričaja u bezvremenskoj eleganciji Hippy Gardena otvara novo sezonu modnih foto editoriala. Nakon vrlo uzbudljive modne, ali i sudeći po našim editorialima, fotografski ...